Evenementen
do.
26.
12

Levende Kerststal

Wanneer
donderdag 26 december, 12:00 tot 17:00

Waar
Scouting St. Jeroen Bambi
Achterhoekseweg 9
7556 BB hengelo

Levende Kerststal Scouting St. Jeroen Bambi

Scouting St. Jeroen Bambi bouwt dit jaar haar blokhut om tot kerststal en stelt deze op tweede kerstdag open. In de blokhut voeren de jeugdleden steeds een toneelspel op over het kerstverhaal van ongeveer 15 minuten. De stal is aangekleed met een sterrenhemel, een ezel, een os en schapen. Op het terrein kan men tijdens het wachten of na het toneelspel iets lekkers nuttigen. Verder zijn op het terrein diverse activiteiten zoals knutselen en vermaak voor kinderen en live muziek bij het kampvuur. Tijdens het luisteren naar de muziek kan er een broodje gebakken worden.

Het toneelspel wordt uitgevoerd op tweede kerstdag van 12:00 uur tot 17:00 uur. De blokhut van Scouting St. Jeroen-Bambi is te vinden aan de Achterhoekseweg 9 te Hengelo. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Dura Vermeer haar parkeerplaats ter beschikking gesteld. De toegang tot deze Levende Kerststal is gratis. Een vrije gift om de onkosten te dekken is natuurlijk van harte welkom. Voor een impressie van de Levende Kerststal kan gekeken worden op de website kerst.jeroenbambi.nl.


2019-12-26 12:00:00 2019-12-26 17:00:00 Europe/Amsterdam Levende Kerststal Levende Kerststal, Achterhoekseweg 9, , hengelo
Kerstmarkt TMZ Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen