Evenementen
za.
08.
09

Let’s Run Hardloopcursus voor Beginners

Wanneer
zaterdag 8 september
t/m zaterdag 1 december
09:30 tot 11:00

Waar
NonStop Running
Bevrijderslaantje 1
7551 KV Hengelo

Let’s Run Hardloopcursus voor Beginners

Wil jij je week ook fit starten met een explosie aan positieve energie? Dan ben je bij de Let’s Run hardloopclinics van NonStop Running Hengelo aan het goede adres!

Samen met jouw enthousiaste Let’s Run coach en mede runners worden het 13 fantastische weken.
We starten op zaterdag 8 september 2018, dus meld je snel aan! Kom langs in de winkel of meld je aan via onze site.

Train met ons voor je eerste 5km!

De 5 km is een mooie afstand om mee te beginnen. Samen met jouw coach loop je na 13 weken 5 kilometer in je eigen tempo. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Enthousiaste Let’s Run coaches zorgen voor 13 inspirerende looptrainingen.

Duur

In 13 weken leer je van 0 tot 5 km te lopen onder begeleiding van een enthousiaste, gediplomeerd runninginstructeur. Naast de hardlooptrainingen ontvang je ook een hardloopschema mee als huiswerk, zodat je ook zelfstandig kan trainen.

Inbegrepen

De kosten voor de 13 weken durende hardloopcursus voor beginners is €65. Dit is inclusief:
– Professionele begeleiding door een gediplomeerd hardlooptrainer
– Functioneel NSR Hardloopshirt t.w.v. €25
– Een drankje na afloop,
– Trainingsschema voor het opbouwen van het hardlopen
– Een kortingsbon voor hardloopschoenen inclusief een gratis hardloopanalyse

Inschrijven

Als je je inschrijft ontvang je van ons of jouw coach een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de NonStop Running winkel in Hengelo. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw Let’s Run coach, mede hardlopers, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en met voordeel shoppen bij NonStop Running.

Let’s Run en meld je aan via onze winkel of onze site!


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen