Evenementen
di.
08.
01

Leren Kunst Kijken

Wanneer
dinsdag 8 januari, 19:30 tot 21:30

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Leren Kunst Kijken

In deze interactieve cursus kunstgeschiedenis leer je op een andere manier naar moderne en hedendaagse kunst te kijken. In vier lessen leert Miranda Nieuwenhuis Hoekstra je de basisprincipes van de kunstpsychologie en de belangrijkste stromingen vanaf 1950 tot nu te herkennen. Op een speelse manier geeft ze uitleg over de verschillende aspecten van het kijken en beleven van kunst. Iedereen die zich op welke manier dan ook interesseert voor kunst en kunstgeschiedenis kan zich opgeven. Na deze cursus zie je bij een volgend museumbezoek meer dan ooit te voren!

Cursus

De vier lessen zijn op donderdagavond 8, 15 en 22 januari in de Bibliotheek Hengelo (Stad). De vierde les bestaat uit een rondleiding in het Rijksmuseum Twenthe en zal, in overleg met de cursisten, gepland worden. De cursusprijs is €85,- inclusief het museumbezoek, koffie/thee en iets lekkers tijdens de les. Voor museumkaarthouders bedraagt de cursusprijs €75,-. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar mirandanieuwenhuis@live.nl

www.bibliotheekhengelo.nl/actueel/agenda/612-leren-kunst-kijken

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen