Evenementen
vr.
24.
05

Leids Cabaret Festival – Finalistentour

Wanneer
vrijdag 24 mei, 20:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Leids Cabaret Festival – Finalistentour

Ontdek de grote nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereld! Sinds 1978 is het BNNVARA Leids Cabaret Festival één van de belangrijkste lanceerplatforms voor jong cabarettalent.

Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond zomaar eens de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt. Dit jaar won cabaretier Jasper van Veen het festival.

Na het festival in de Leidse Schouwburg trekken de finalisten van het Leids Cabaret Festival 2019 het land in met de Finalistentour waarin zij de finaleavond integraal over doen. Kom kijken en oordeel zelf!

www.schouwburghengelo.nl

2019-05-24 20:30:00 2019-05-24 20:30:00 Europe/Amsterdam Leids Cabaret Festival – Finalistentour Leids Cabaret Festival – Finalistentour, Beursstraat 44, , Hengelo
Leids Cabaret Festival


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen