Evenementen
za.
23.
03

Landelijke opschoondag

Wanneer
zaterdag 23 maart

Waar
n.v.t.

Landelijke opschoondag

Hengelo doet op zaterdag 23 maart mee aan de Landelijke Opschoondag. Op deze dag gaan overal in het land mensen de straat op om zwerfafval op te ruimen in de eigen wijk of buurt. Meedoen is eenvoudig en hoeft niet lang te duren. Als iedereen een uurtje zijn handen uit de mouwen steekt, is de buurt al snel een stuk schoner.

Nuttige opschoonacties

Tijdens deze dag organiseren mensen door het hele land leuke en nuttige opschoonacties om samen de buurt of straat schoon te maken. Zo ook in Hengelo. Elk jaar zijn er verschillende groepjes samen bezig om hun buurt een stukje schoner te maken. Ook de Beestenbende gaat dit jaar op pad. De BeestenBende is een speciale club voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar die helpen bij het schoonhouden van hun eigen buurt.

Meedoen?

De gemeente Hengelo steunt de Hengelose Opschoondag van harte en roept Hengeloërs op om een actie te starten. Ze kunnen de actie aanmelden via www.supportervanschoon.nl. Op deze website is ook te zien of er al een actie in uw buurt gepland staat waar belangstellenden bij aan kunnen sluiten. Acties kunnen ook voor een andere dag dan 23 maart aangemeld worden. De gemeente kan de verschillende acties ondersteunen, bijvoorbeeld door het uitlenen van hesjes of knijpers, of het afvoeren van het afval.

Tegoedbonnen

Alle Hengelose initiatieven die worden aanmeld maken kans op een prijs. De gemeente verloot een aantal tegoedbonnen ter waarde van €100,-!!!

www.supportervanschoon.nlDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen