Evenementen
wo.
19.
09

Lambertuskermis Hengelo

Wanneer
woensdag 19 september
t/m zondag 23 september
12:00 tot 12:00

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

De Lambertuskermis Hengelo vindt jaarlijks plaats in het centrum van Hengelo, en staat al jaren in de top 10 van Nederlandse kermissen. In 2018 wordt de Lambertuskermis gehouden van woensdag 19 tot en met zondag 23 september. De tientallen attracties staan weer verspreid door de binnenstad. De kermis staat op het Marktplein, het parkeerterrein aan de De Wetstraat (achter de Hema), Burgemeester Jansenplein, Enschedesestraat, Telgen en Brinkstraat.

Attracties

Op het Marktplein vindt je onder andere de autoscooters, de Break Dance, de Jumper XXL en de Booster Maxx. In de De Wetstraat staan onder andere de Reactor, Snowjet, Zanzibar (spookhuis) en de Sound Machine. Ook voor kleine kinderen zijn er genoeg leuke attracties, zoals de draaimolen, eendjes vissen, het Dumbo Circu, de familie achtbaan en T-cups. Achter het stadhuis (Burgemeester Jansenplein) staat de Super Mouse (achtbaan) en een zweefmolen van 40 meter hoog.

Natuurlijk zijn er ook allerlei kraampjes waar je wat lekkers kunt kopen, zoals suikerspin, popcorn, nougat, churros, oliebollen, zuurstokken en nog veel meer.
Wil je precies weten welke attracties er allemaal op de Lambertuskermis staan en waar? Kijk dan op de website www.hengelo.nl/kermis.

Prijzen Lambertuskermis

Kinderattracties > € 1,50
Familiezaken > € 2,50
Grotere attracties > €3, €4 of € 6

Openingstijden

Woensdag13.30 – 23.00 uur
Donderdag13.30 – 23.00 uur
Vrijdag13.30 – 0.00 uur
Zaterdag10.00 – 0.00 uur
Zondag12.00 – 22.00 uur

Acties

Net als andere jaren zijn er ook in 2018 weer allerlei leuke winacties waarbij je gratis kaartjes voor attracties of andere leuke prijzen kunt winnen. Houd daarvoor de Facebookpagina van de Lambertuskermis in de gaten. Ook is er dit jaar weer een muntjesactie voor leerlingen van de basisscholen. Kijk daarvoor ook op Facebook.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Lambertuskermis? Volg de Lambertuskermis op Facebook voor leuke winacties en de laatste nieuwtjes. Of volg de Lambertuskermis op Instagram > @Lambertuskermis.

 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen