Evenementen
wo.
28.
11

Ladies Night met: All You Need Is Love!

Wanneer
woensdag 28 november, 19:30 tot 22:30

Waar
Pathé Hengelo
Beekstraat 41
7551 DP Hengelo

Ladies Night me: All You Need Is Love!

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Een welkomstdrankje, kans op mooie prijzen tijdens de Pauzeloterij, hapjes, drankjes én natuurlijk een goodiebag! Graag verwelkomen we je tijdens onze Pathé Ladies Night! Deze voorstelling heeft een pauze.

Tickets

Voor kaartjes kun je kijken op de website

www.pathe.nl

2018-11-28 19:30:00 2018-11-28 22:30:00 Europe/Amsterdam Ladies Night met: All You Need Is Love! Ladies Night met: All You Need Is Love!, Beekstraat 41, , Hengelo
Halloween Night


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen