Evenementen
wo.
26.
02

Ladies Night: Like a Boss

Wanneer
woensdag 26 februari, 20:00 tot 22:30

Waar
Movie Unlimited Hengelo
Beekstraat 41
7551 DP Hengelo

Ladies Night: Like a Boss

Het leukste avondje uit voor ‘Ladies Only’! Op woensdag 26 februari kun jij tijdens de Ladies Night genieten van een ‘gezellig’ avondje uit met vriendinnen én van de komediefilm: Like a Boss!

In de hilarische nieuwe komedie Like a Boss lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierna flink onder druk te staan.

Meer informatie?

Aanvang vanaf 19:00 uur. Start film 20:00 uur! Reserveren? Ga snel naar de website https://hengelo.movieunlimitedbioscopen.nl/movies/981/ladies_night_like_a_boss


2020-02-26 20:00:00 2020-02-26 22:30:00 Europe/Amsterdam Ladies Night: Like a Boss Ladies Night: Like a Boss, Beekstraat 41, , Hengelo
Ladies Night Like a Boss Hengelo Promotie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen