Evenementen
zo.
17.
06

Kunstmarkt Tuindorp

Wanneer
zondag 17 juni, 12:00 tot 17:00

Waar
Tuindorp
Vijverlaan
7553 CD hengelo

Kunstmarkt Tuindorp

20 jaar kunstmarkt in Tuindorp ’t Lansink Hengelo

Zondag 17 juni wordt alweer de twintigste kunstmarkt van Tuindorp ’t Lansink gehouden. De markt wordt gehouden rondom de prachtige vijver in het hart van Tuindorp in Hengelo. De kunstmarkt is een fantastisch openlucht evenement waar veel mensen plezier aan beleven.

Cadeau aan de wijk ter ere van 20 jaar kunstmarkt

Afgelopen zondag 27 mei is het kunstwerk “Trots” van de Hengelose kunstenaar Frans Zekhuis onder grote belangstelling onthuld aan de vijver. Het is het derde kunstwerk dat de Stichting Kunstmarkt Tuindorp ’t Lansink rondom de vijver heeft geplaatst. Wie zondag 17 juni naar de kunstmarkt komt kan daar het mooie
kunstwerk ook komen bekijken. De ambachtelijke smid Jurgen Nijhof die het kunstwerk heeft gesmeed is er ook aan het werk. Hij heeft zijn smederij dan naast het kunstwerk opgebouwd.

Zondag 17 juni 2018

Op zondag 17 juni aanstaande wordt van 12:00 – 17:00 uur de jaarlijkse kunstmarkt georganiseerd in de mooie wijk Tuindorp ’t Lansink in Hengelo. Ruim 150 kunstenaars zullen hun kunstwerken presenteren en te koop aanbieden. De kunstenaars uit Nederland, Duitsland en België bestaan uit o.a. beeldhouwers, kunstsmeden, schilders, keramiek-, textiel- en glaskunstenaars. Er is een mix van kunst voor binnen en buiten te bekijken. Het jaarlijkse evenement trok het afgelopen jaar duizenden bezoekers.

Terras

Er is een gezellig terras waar u kunt pauzeren en de sfeer van Tuindorp ’t Lansink kunt proeven onder het genot van een verfrissend ijsje van van der Poel, een kopje koffie, een drankje of een hapje.

Leuk randprogramma

Diverse muziek, theater en dansoptredens zullen de hele middag verzorgd worden door deelnemers van Oyfo. Ook is er een optreden van Double6, prachtige luistermuziek. Ook zal Maple Suit optreden, met een mix van warme rock. Kunstenaar Hedy Hempe zal een rietwaaierdans uitvoeren.

Boekenmarkt

Het Tuindorpbad houdt een gezellige boekenmarkt, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan het bad.

Informatie

Meer informatie is te vinden op onze website.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen