Evenementen
do.
28.
05

Krap bie kas @ De Cactus Worldwide

Wanneer
donderdag 28 mei, 21:30 tot 21:30

Waar
n.v.t.

Krap bie kas @ De Cactus Worldwide

Het repertoire bestaat uit bekende, goed in het gehoor liggende rock/pop en folksongs, waarbij het accent ligt op drie/vier stemmige samenzang en het geluid mede wordt bepaald door het gebruik van akoestische gitaren. De band speelt in een kleine setting die overal (ook qua geluid) is in te passen.
KRAPbiekas staat garant voor een avond gezellige en sfeervolle muziek. Een muzikale reis door de jaren 60, 70 en 80. Lekker luisteren of swingen op de dansvloer.


2020-05-28 21:30:00 2020-05-28 21:30:00 Europe/Amsterdam Krap bie kas @ De Cactus Worldwide Krap bie kas @ De Cactus Worldwide, , ,
Krap bie kas


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen