Evenementen
do.
30.
05

KRANG Festival

Wanneer
donderdag 30 mei, 11:00 tot 19:00

Waar
Stadspark ‘t Weusthag
Van Alphenstraat 25-27
7556 TJ Hengelo

KRANG Festival

KRANG Festival zal op Hemelvaartsdag plaatsvinden in en om het Stadspark ‘t Weusthag, één van de best bewaarde geheimen van Hengelo. De organisatie heeft de ambitie om dit in de komende jaren uit te bouwen naar een meerdaags festival. Gezien het unieke karakter van deze streek en de stad Hengelo zal dit festival een geheel eigen gezicht krijgen. De focus ligt daarbij op het Twentse en de Techniekstad Hengelo.

Muziek, theater, kunst en techniek. Je komt oren en ogen tekort, want er is genoeg te doen.
Honger en dorst kennen ze niet op dit geweldige festival, want er staan weer verschillende foodtrucks die lekkere hapjes verkopen.

De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.
Locatie: Stadspark ‘t Weusthag en Buitenplaats De Houtmaat

www.krangfestival.nl

2019-05-30 11:00:00 2019-05-30 19:00:00 Europe/Amsterdam KRANG Festival KRANG Festival, Van Alphenstraat 25-27, , Hengelo
Krang Festival logo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen