Evenementen
wo.
27.
03

Koning van de dieren

Wanneer
woensdag 27 maart, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Koning van de dieren

Martijn Koning is terug in het theater met zijn voorstelling ‘Koning van de dieren’. Zoals we van Martijn gewend zijn is ook deze show hilarisch, een tikje absurd en bovenop de actualiteit!

Martijn Koning

Martijn Koning timmert al sinds 2004 aan de comedy-weg, toen hij begon met stand-up comedy bij het Comedy Café. Nu, veertien jaar later, heeft Martijn Koning een indrukwekkend cv opgebouwd: hij heeft vier solovoorstellingen gemaakt, presenteerde verschillende cabaretprogramma’s, schrijft voor de televisie, stond samen met Roué Verveer, Ali B en Najib Amhali maar liefst acht avonden in de Ziggo Dome met de show ‘Gabbers’.

Klik hier voor meer informatie over deze show in Schouwburg Hengelo.

www.schouwburghengelo.nl

2019-03-27 20:00:00 2019-03-27 20:00:00 Europe/Amsterdam Koning van de dieren Koning van de dieren, Beursstraat 44, , Hengelo
Koning van de dieren


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen