Evenementen
zo.
26.
05

Kofferbakmarkt (Car Boot Sale)

Wanneer
zondag 26 mei, 12:00 tot 17:00

Waar
Marktplein
Markt
Hengelo

Kofferbakmarkt (Car Boot Sale)

De kofferbakmarkt is een gezellige markt waarbij er rechtstreeks vanuit de kofferbak van de auto leuke spullen aan de man worden gebracht.
Iedereen kan op deze dag zijn/haar overtollige 2e hands spulletjes verkopen, zoals klein antiek, verzamelingen, brocante, oud speelgoed, sieraden, boeken, grammofoonplaten, boeken, huisraad en niet te vergeten de zoldergeheimen, vanuit, vanaf en op een kleed/zeil voor de auto/aanhanger.
Terwijl de kinderen zijn zich uitleven bij de diverse leuke kinderactiviteiten kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van live muziek.

Kosten

De ruimte per kofferbakplaats is +/- 500 x 400 cm (voor de auto max. 250 cm). Heeft u meer ruimte nodig dan 1 plaats, dan neemt u toch gewoon 2.
Kosten voor 1 plaats: €20,- en voor 2 plaatsen: €30,-.
Er mogen alleen gebruikte goederen aangeboden worden. Overgebleven goederen en eventueel afval, neemt u na afloop van de markt zelf mee. Bovengenoemde prijzen zijn van toepassing bij voorafbetaling.

Info en aanmelden

info@rezimarkten.nl en/of tel: 06 26 222 593

Bij aanmelden per mail de volgende gegevens doorgeven: naam, adresgegevens, telefoonnummer en aantal plaatsen, dat u wilt huren.


2019-05-26 12:00:00 2019-05-26 17:00:00 Europe/Amsterdam Kofferbakmarkt (Car Boot Sale) Kofferbakmarkt (Car Boot Sale), Markt, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen