Evenementen
do.
24.
10

Kleding Ruil Beurs

Wanneer
donderdag 24 oktober, 18:30 tot 22:00

Waar
Stork Paviljoen
Lansinkesweg 1
7553 AE Hengelo

Kleding Ruil Beurs

Op donderdag 24 oktober zullen wij maximaal 50 deelnemers ontvangen, die zich vooraf opgegeven hebben, om onderling kleding en dergelijke te ruilen. Alles wat meegebracht wordt, wordt ook weer meegenomen door de anderen. Het is dus echt een recycling-avond. Er is beperkt plek dus adviseren wij om snel te reageren door een mail te sturen naar: info@loos.fm Vermeld daarbij je naam en de maten van de meegebrachte kledingstuk-ken. De bedoeling is dat de deelnemers minimaal 15 kledingstukken meenemen die schoon, heel, en gestreken zijn. Verder is er ook ruimte voor tassen, jassen, schoenen, laarzen, slippers, sjaals, mutsen, sieraden, make-up en andere ‘miskopen’. Misschien ben je er wel gewoon op uitgekeken of past het simpelweg niet meer: maakt niet uit, als het toonbaar is, neem het dan gerust mee, een ander heeft er misschien nog jarenlang plezier van. Gratis toegang. Kijk voor meer informatie op Kledingruilbeurs.


2019-10-24 18:30:00 2019-10-24 22:00:00 Europe/Amsterdam Kleding Ruil Beurs Kleding Ruil Beurs, Lansinkesweg 1, , Hengelo
Kleding Ruil Beurs


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen