Evenementen
zo.
16.
08

King’s Men – Macbeth

Wanneer
zondag 16 augustus, 16:00 tot 18:00

Waar
n.v.t.

Het meertalige gezelschap toert deze nazomer corona-proof door de grensstreek. Shakespeare zoals het bedoeld is: toegankelijk, meeslepend, confronterend, vol humor. Een grote vertelling in een intieme bewerking, juist in deze ‘afstandelijke’ tijden.

Een tijdloos verhaal over een held in zijn onomkeerbare bloederige strijd om de macht. Op meeslepende wijze spelen vier mannen alle rollen en brengen de prachtige taal van Shakespeare tot leven in het Duits, Nederlands, Engels en … ‘ne betke Twents!

U zit in een ruime setting aan bistro-tafeltjes. Voorafgaande aan de voorstelling krijgt u uw op maat gekochte picknick-pakket mee, zodat u tijdens de voorstelling kunt genieten van fris, wijn en bier uit de streek en een plankje typische Twentse tapas.

Tekst William Shakespeare / Bewerking en regie Silvia Andringa / Dramaturgie Jan-Christoph Tonigs / Vormgeving en kostuums Elze van den Akker / Composities Matthijs Hage / Productie King’s Men / Acteurs Jan Sturmius Becker, Christian Cadenbach, Marcell Kaiser, Laurens ten Den

Reserveer uw Picknick-pakket
Bij deze voorstelling kunt u een picknick-pakket reserveren à € 12,50. De picknick-pakketten van De Heren Catering bestaan geheel uit Twentse producten. U reserveert uw picknick-pakket in stap 1 van het reserveringsproces. U heeft keuze uit de volgende pakketten:
A Tapas met 2 flesjes wijn 0,25 cl
B Tapas met 2 flesjes bier 0,30 cl
C Tapas met 2 flesjes fris 0,20 cl

Locatie: Zouttoren, Baardinksweg (Twekkelo), Hengelo
De locatie is 45 minuten voor aanvang geopend ter bezichtiging.

www.schouwburghengelo.nl/theater/macbeth-kings-men/16-08-2020-16-00

2020-08-16 16:00:00 2020-08-16 18:00:00 Europe/Amsterdam King’s Men – Macbeth King’s Men – Macbeth, , ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen