Evenementen
zo.
27.
10

Kim van Zeben – Eendje (4+)

Wanneer
zondag 27 oktober, 14:30 tot 17:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Kim van Zeben – Eendje (4+)

‘Eendje’ is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje ‘Het lelijke jonge eendje’. Dankzij de sociaal wat onhandige journaliste Pia Putman maakt het publiek in Pia’s gloednieuwe radioprogramma ‘Pia op pad’ kennis met Dobber. Dobber is nog nooit op de radio geweest, want Dobber is geboren als een eend. Een eend met een verhaal, dat volgens Pia schreeuwt om een radio-reportage. Dobber weet namelijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin? Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk. De entreekosten bedrage €10,50. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-10-27 14:30:00 2019-10-27 17:00:00 Europe/Amsterdam Kim van Zeben – Eendje (4+) Kim van Zeben – Eendje (4+), Beursstraat 44, , Hengelo
Lezing: Kuieren met Eddy


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen