Evenementen
wo.
25.
07

Kidswarenmarkt GEANNULEERD

Wanneer
woensdag 25 juli, 09:00 tot 15:00

Waar
Warenmarkt Hengelo
Markt
7551 Hengelo

Update: helaas is de kidswarenmarkt geannuleerd. Reden zijn de weersvoorspellingen met een verwachte temperatuur van 35 graden of meer. De markt wordt verplaatst naar woensdag 24 oktober.

Kidswarenmarkt

Hoe leuk! Woensdag 25 juli kunnen kinderen aanschuiven bij de reguliere warenmarkt op het marktplein. Van 9 tot 15 uur kan je je spullen verkopen. Net als een echte koopman of vrouw. Dus ruim je zolder op, zoek je speelgoed uit en kom naar de kidswarenmarkt.

Een kraam is gratis en voor 2 kinderen. Je deelt dus je kraam met iemand anders.

Aanmelden

Wil je er ook staan woensdag 25 juli? Meld je dan aan via info@hengelopromotie.nl dan hoor je wat de mogelijkheden zijn.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen