Evenementen
zo.
15.
12

Kerstconcert O.L. Vrouwekerk

Wanneer
zondag 15 december, 15:00 tot 16:00

Waar
Onze lieve vrouwe kerk
O.L. Vrouwestraat 6
7557 HX Hengelo

Kerstconcert O.L. Vrouwekerk

Het St. Caeciliakoor van de O.L.Vrouwekerk geeft ook dit jaar weer haar Kerstconcert en wel op zondag 15 december om 15:00 uur in de O.L.Vrouwekerk. Het St. Caeciliakoor zingt voor deze gelegenheid samen met het Stedelijk Koor Hengelo en het herenkoor van de Moeder Teresakerk. Organist is Jan Heijmink Liesert. Verder werken ook dit jaar weer mee Het Twents Jeugd Symphonie Orkest o.l.v. Carl Wittrock en de sopraan Sandra Fluttert. Een half uur voor aanvang van het concert is er samenzang.

Na afloop is er zoals altijd chocolademelk, glühwein en meer. De kerk is open vanaf 14.00 uur, de toegang is gratis, maar een passende gift na afloop wordt zeer op prijs gesteld.


2019-12-15 15:00:00 2019-12-15 16:00:00 Europe/Amsterdam Kerstconcert O.L. Vrouwekerk Kerstconcert O.L. Vrouwekerk, O.L. Vrouwestraat 6, , Hengelo
Kerstconcert O.L. Vrouwerkerk


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen