Evenementen
za.
14.
12

Kerst met De Schellevissen

Wanneer
zaterdag 14 december, 14:00 tot 14:00

Waar
Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Kerst met shantykoor De Schellevissen

Begin dit jaar heeft het dames-shantykoor De Schellevissen een optreden gegeven in het Kulturhus. Wat een geweldig feest was dat.. Het uitzinnige publiek kreeg er geen genoeg van. We hebben dit schitterende koor daarom gevraagd om met een kerstrepertoire terug te komen op 14 december. En dat doet het koor maar al te graag met zulk enthousiast publiek. U krijgt deze middag een wervelend optreden te zien en te horen met veel humor en zangplezier. Haal alvast kaartjes in het Kulturhus want het zou jammer zijn als u “helaas op” te horen krijgt.
Reserveren is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.wijkcentranoord.nl.


2019-12-14 14:00:00 2019-12-14 14:00:00 Europe/Amsterdam Kerst met De Schellevissen Kerst met De Schellevissen, Henry Woodstraat 62, , Hengelo
Kerst met De Schellevissen


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen