Evenementen
do.
26.
12

Kerst met Cunmar

Wanneer
donderdag 26 december, 12:00 tot 17:00

Waar
Scouting Cunera-St.Marcellinus
Bertelinkspad 44
7558 PS Hengelo

Kerst met Cunmar

Op tweede kerstdag organiseren wij, Scouting Cunera-St. Marcellinus, een uniek kerst festival te Hengelo. Het belooft een super gezellig familie gebeuren voor heel Hengelo en verre omstreken te worden.

Wat is Kerst met Cunmar?

Kerst met Cunmar vindt plaats in een sfeervol aangekleed bos. Voor de kinderen is er vermaak in de vorm van een levende kerststal, dieren, brood bakken, etc. De ouders kunnen genieten van een natje en een droogje, kerstmarkt, midwinterhoorn blazer, muziek en nog veel meer!

Waarom Kerst met Cunmar?

Wij organiseren Kerst met Cunmar om een tweetal redenen: Voor de sociale functie in de wijk de Hasseler-Es en Hengelo. En voor de PR van ons scouting jeugdwerk. Vanwege het grote succes van vorige jaren, organiseren we het kerstfestival dit jaar voor de vijfde keer.

www.kerstmetcunmar.nl

2019-12-26 12:00:00 2019-12-26 17:00:00 Europe/Amsterdam Kerst met Cunmar Kerst met Cunmar, Bertelinkspad 44, , Hengelo
2018-kerstmetcunmar


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen