Evenementen
za.
25.
05

Kennedymars Hengelo

Wanneer
zaterdag 25 mei

Waar
ATC ’65
Torenlaan 60
Hengelo

Kennedymars Hengelo

De Kennedymars is een wandeltocht van 80 kilometer. Deze wandeltocht is vernoemd naar de Amerikaanse president John F. Kennedy (1917-1963) en wordt in veel Nederlandse plaatsen jaarlijks georganiseerd. Kennedymars Hengelo loopt over zowel verharde als onverharde wegen. Drukke wegen worden zoveel mogelijk vermeden. In verschillende buurgemeenten hebben we een rustpost. De tocht loopt vanuit Hengelo richting Saasveld , Oldenzaal , Lemselo , Rossum , Lonneker , Deurningen om weer terug bij het ATC’65 sportcomplex te finishen. Start en finish is bij ATC’65 in Hengelo. Tijdens deze tocht krijgt de deelnemer op verschillende punten verzorging, bestaand uit eten en drinken en is er EHBO aanwezig.

Stichting Kennedymars Hengelo

25 mei gaat het gebeuren! Stichting Kennedymars Hengelo bestaat uit een 3-tal gedreven personen die ervaring hebben met dit soort wandeltochten. Zij zijn druk bezig om een mooi en goed verzorgde Kennedymars te organiseren. Als basis is de reeds gekende route en verzorgingsposten, maar de route heeft enkele opfrisbeurten gehad en brengt de deelnemer langs nog nooit eerder gelopen stukken. Op deze manier komt de wijde omgeving van Hengelo nog mooier in beeld.

De Tukker 110

Naast de Kennedymars organiseert deze de stichting ook een LDW, een lange afstandswandeling van 110 km genaamd De Tukker 110.  Deze wandeling loopt door het centrum van Hengelo om het bekende logo van de Kennedymars, de toren, nu ook eens in het echt te bewonderen. Als deze deelnemers er al 30 km hebben opzitten krijgen ze een ontbijt aangeboden om daarna samen met de Kennedymars deelnemers aan een tocht van 80 km te beginnen.

Voor meer informatie ga naar de website van Stichting Kennedymars Hengelo.

www.kennedymarshengelo.nl

2019-05-25 00:00:00 2019-05-25 23:59:59 Europe/Amsterdam Kennedymars Hengelo Kennedymars Hengelo, Torenlaan 60, , Hengelo
kennedymars hengelo 1


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen