Evenementen
za.
16.
03

Kavelmarkt

Wanneer
zaterdag 16 maart, 10:00 tot 15:00

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Wie op zoek is naar een bouwkavel in Hengelo kan op zaterdag 16 maart terecht op de Kavelmarkt in Bibliotheek Hengelo. Bezoekers krijgen informatie over het veelzijdige kavelaanbod van de gemeente Hengelo en van Holtkamp Bouw. Er is de hele dag een architect aanwezig die gratis voor mensen schetst wat er mogelijk is op hun droomkavel. En er is een adviseur die van alles kan vertellen over duurzaam bouwen.

Tijdens de Kavel- & Woningmarkt kunnen bezoekers kennis nemen van de gemeentelijke projecten waarbinnen vrije kavels te koop zijn. Er zijn kavels voor verschillende woonwensen. Of men nu in de stad wil wonen of liever bij het buitengebied. Er is informatie over het bestaande en nieuwe aanbod, over de ligging, de kavelgrootte en de kosten van de kavels. Ook Holtkamp Bouw laat zien welke kavels zij in de verkoop hebben in Dalmeden.

Vragen over duurzaam bouwen?
Sinds juli 2018 worden nieuwe woningen niet meer aangesloten op het aardgasnet. Dat heeft uiteraard gevolgen voor een nieuw te bouwen woning. Tijdens de kavelmarkt is een adviseur aanwezig die informatie kan geven over duurzaam bouwen.

www.kavelsinhengelo.nl/

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen