Evenementen
za.
25.
05

Kampvuuravond

Wanneer
zaterdag 25 mei, 19:00 tot 23:00

Waar
Kampvuurkuil
Vikkershoekweg 73
7555 PM Hengelo

Kampvuuravond

Zaterdag 25 mei is er weer de gezellige Kampvuuravond onder leiding van Frank Meijer. Doe jij ook mee!?

De Kampvuuravond van Frank Meijer is een begrip in Hengelo en is een ongedwongen, gezellige avond waarbij we met heel veel mensen om een kampvuur zitten en gitaarspelen en liedjes zingen aan de hand van een kampvuurboekje. Elk jaar wordt er een nieuw boekje gemaakt waarin nieuwe hits en oude meezingers staan, met akkoorden en tekst. Frank heeft de leiding en speelt liedjes uit het kampvuurboekje en zingt daarbij. Iedereen kan dus gemakkelijk meezingen en als je de akkoorden van het liedje kent, kun je meedoen met je gitaar. De groep gitaristen is zo groot dat een verkeerd akkoord hier en daar niet opvalt, probeer dus vooral mee te spelen!

Informatie

Voor € 3,50 p.p krijg je toegang tot de kampvuuravond en het bijbehorende, unieke kampvuurboekje nr.20. Kinderen van 6 jaar of jonger hebben gratis toegang. Iedereen wordt uitgenodigd om wat lekkers mee te nemen voor de “eettafel”, zo is er voor iedereen wat te snaaien. Drinken (koffie, thee, fris, bier en wijn) is voor een zacht prijsje te koop.

Als je enthousiast bent geworden voor de kampvuuravond, geef je dan op bij Frank Meijer.

Klik hier voor meer informatie over de Kampvuuravond.

www.frankmeijer.nl

2019-05-25 19:00:00 2019-05-25 23:00:00 Europe/Amsterdam Kampvuuravond Kampvuuravond, Vikkershoekweg 73, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen