Evenementen
za.
22.
02

John Hayes Project in De Cactus

Wanneer
zaterdag 22 februari, 20:30 tot 23:30

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

John Hayes Project in De Cactus

Mothers Finest gitarist John Hayes, samen met Stevie Alphenaar, Pepper Hymans en Axel Steinbiss. John Hayes komt naar de Cactus! Mother’s Finest gitarist John Hayes komt naar de Cactus in Hengelo op 22 februari. Hij speelt met zijn solo-formatie THE JOHN HAYES PROJECT. Hij wordt daarin bijgestaan door Stevie Alphenaar op drums, Louis ‘Pepper’ Hymans op bas en Axel Steinbiss op keyboards. Hayes’ zijn muziek is een mix van rock, funk en metal, afgewisseld met emotionele ballads. De muziek van deze band kan het best omschreven worden als energiek en krachtig. John speelt in Mother’s Finest sinds 1990.

Hij heeft samen met zangeres Joyce Kennedy verschillende van hun grootste hits geschreven, zoals Cry Baby en Flat On My Back. John heeft met zijn improviserende stijl indruk gemaakt op Amerikaans en Europees publiek.
Hij is ook één van de 5 Knights of the Guitar, van onze nationale trots Jan Akkerman. ‘Het is geweldig om met een gitaarheld als Akkerman samen te werken!’ zegt Hayes daarover.

John Hayes zal zonder twijfel zijn alom bekende en befaamde vuur en magie in zijn spel laten zien en horen tijdens zijn aanstaande optreden in muziekcafé De Cactus op zaterdag 22 februari!

Voorverkoop aan de bar of online via Eventbrite.nl € 7,50.
Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht) €10,-


2020-02-22 20:30:00 2020-02-22 23:30:00 Europe/Amsterdam John Hayes Project in De Cactus John Hayes Project in De Cactus, Pastoriestraat 37, , Hengelo
John Hayes Project Hengelo Promotie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen