Evenementen
do.
14.
02

Blame it on the Boogie

Wanneer
donderdag 14 februari, 20:00 tot 22:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Blame it on the Boogie

Met ‘Blame it on the Boogie’ zet theatergroep Jeans een geheel nieuwe productie neer die wederom garant zal staan voor een spetterend muzikaal feest, een lust voor oog en oor, voor jong & oud! Met een nieuwe cast en een live band wordt u meegenomen op een swingende reis langs vele muziekstijlen en grote hits; zowel die van vandaag de dag als uit de jaren ’90 en terug tot aan de jaren ’50.

Met de theatershows ‘Magic’ en ‘A Brand New Day’ is Jeans op succesvolle wijze een geheel nieuwe weg in geslagen. Met nieuwe, jonge talenten in de cast en restyling van de setting, muziek en choreografie; het zorgde voor enthousiaste reacties van publiek, theaters en pers.

Stilzitten is onmogelijk!

www.schouwburghengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen