Evenementen
vr.
13.
12

Jan Beuving – Rotatie

Wanneer
vrijdag 13 december, 20:30 tot 22:45

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Jan Beuving – Rotatie

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. Tom Dicke zit als altijd aan de vleugel en Jan heeft zijn ruitjesoverhemd gestreken. Vorig jaar overal uitverkocht, dit seizoen voor het laatst te zien! Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-12-13 20:30:00 2019-12-13 22:45:00 Europe/Amsterdam Jan Beuving – Rotatie Jan Beuving – Rotatie, Beursstraat 44, , Hengelo
Jan Beuving - Rotatie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen