Evenementen
do.
15.
11

Jan Akkerman en band – 70 Anniversary tour

Wanneer
donderdag 15 november, 20:00 tot 23:59

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Jan Akkerman en band – 70 Anniversary tour

Wat kunnen we nog zeggen over gitaaricoon Jan Akkerman? Winnaar van de Gouden Harp, Ridder in de orde van Oranje Nassau en door het Engelse blad Melody Maker uitgeroepen tot beste gitarist ter wereld.
In december 2016 bereikte Jan Akkerman de respectabele leeftijd van 70 jaar, wat inhoudt dat hij al meer dan een halve eeuw gitaar speelt. Je kunt je afvragen of het dan niet eens tijd wordt om met pensioen te gaan, maar gelukkig wil Jan daar niet van weten. En terecht, want samen met zijn band, bestaande uit Coen Molenaar (toetsen), David de Marez Oyens (bas) en Marijn van den Berg (drums), klinkt alles anno 2017 nog steeds sprankelend fris.

Kaartjes en informatie

Voor meer informatie en kaartjes kun je kijken op de website.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen