Evenementen
za.
23.
03

Introdans Leve Larbi

Wanneer
zaterdag 23 maart, 19:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Introdans Leve Larbi

‘Leve Larbi’ van Introdans draait om het werk van de wereldberoemde Vlaams-Marrokaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui. Onlangs werd hij door het gezaghebbende Duitse tijdschrift Tanz voor de derde keer uitgeroepen tot ‘Choreograaf van het jaar.’ Introdans is er dan ook bijzonder trots op dat het als enig Nederlands gezelschap Cherkaoui’s choreografieën mag uitvoeren.

Leve Larbi

In ‘Leve Larbi’ presenteert het gezelschap drie van deze werken, waaronder het voor Nederland nieuwe ‘Pure’. Het programma past perfect in het voornemen van artistiek directeur Roel Voorintholt om in de komende jaren vaker één vooraanstaande choreograaf centraal te stellen. Het wordt een voorstelling zoals u van Introdans gewend bent, met spectaculaire dans die u de adem zal benemen.

Klik hier voor meer informatie.

www.schouwburghengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen