Evenementen
za.
13.
04

Pianovirtuoos Amadeus Wiesensee

Wanneer
zaterdag 13 april, 20:15 tot 23:15

Waar
Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7551 AG Hengelo

Pianovirtuoos Amadeus Wiesensee

Amadeus Wiesensee, één van de meest veelbelovende jonge Duitse pianisten van zijn generatie, speelt tijdens het International Holland Paino Series een recital met klassieke en romantische meesterwerken, met o.a. Schumann’s Fantasie in C Op.17.

Amadeus Wiesensee (1993) maakte zijn debut met de Münchner Rundfunkorchester op 12-jarige leeftijd. Hij fascineert zijn publiek met de zeer gevoelige en genuanceerde intensiteit van zijn interpretaties, en zijn intelligente en virtuose uitvoeringen. Hoogtepunten in 2018 vormen o.a. zijn debut op het Klavier-Festival Ruhr in Duitsland en St. Martin-in-the-fields in Londen.

Zie onderstaande link voor meer informatie over Amadeus Wiesensee

hollandpianoseries.com/amadeus-wiesensee

2019-04-13 20:15:00 2019-04-13 23:15:00 Europe/Amsterdam Pianovirtuoos Amadeus Wiesensee Pianovirtuoos Amadeus Wiesensee, Deldenerstraat 20, , Hengelo
International Holland Piano Series: Amadeus Wiesensee


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen