Evenementen
ma.
18.
03

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer

Wanneer
maandag 18 maart, 10:00 tot 11:30

Waar
Wijksteunpunt Thiems Inn
Bevrijderslaantje 6
7551 KT Hengelo

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer

Bij het Wijksteunpunt Thiems Inn is er 18 maart een inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer in opdracht van de Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Het reizen met de bus en trein is niet moeilijk

Tijdens een inloopspreekuur kunt u tussen 10 uur en 11:30 uur vrij inlopen om uw persoonlijke vragen te stellen. De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat op vragen als: Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan? Hoe werkt de 40% samenreiskorting? Welk abonnement past het beste bij mij? Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe u uw reis kunt plannen.

We zien u graag! (in de bus of trein)

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen