Evenementen
za.
26.
10

Inloop-rondleiding

Wanneer
zaterdag 26 oktober, 14:00 tot 16:00

Waar
Museum Hengelo
Beekstraat 51
7551 DP Hengelo

Inloop-rondleiding

Eenmaal per maand organiseert Museum Hengelo op de laatste zaterdagmiddag van een maand een inloop-rondleiding voor bezoekers. De rondleiding start om 14:00 uur. Een minimum aantal deelnemers is er niet. En aanmelden is niet nodig. Voorafgaand aan de rondleiding staat in het Auditorium een PowerPoint presentatie over het museum gereed voor vertoning. En na afloop start in hetzelfde Auditorium de film ‘Geschiedenis van Hengelo’’ (duur 20 min.). De koffie staat klaar.

Toegang Normale toegangsprijs (Museumkaart van toepassing). Aanmelden Niet nodig. De rondleiding wordt verzorgd door Enno Oosterhuis. Kijk voor meer informatie op www.museumhengelo.nl.


2019-10-26 14:00:00 2019-10-26 16:00:00 Europe/Amsterdam Inloop-rondleiding Inloop-rondleiding, Beekstraat 51, , Hengelo
Inloop-rondleiding


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen