Evenementen
vr.
29.
11

Ilse Warringa en Rop Verheijen

Wanneer
vrijdag 29 november
t/m zaterdag 30 november
19:30 tot 22:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Ilse Warringa en Rop Verheijen e.a. – Zwijnenstal

Overal zingt het wonderbaarlijke verhaal rond over de gelukkige en altijd lachende dieren van de Dierenboerderij, die hun boer hebben verjaagd en nu alles zelf doen. Zingend werken ze op hun eigen land. Ze stellen hun eigen Regels op, beslissen alles samen en iedereen doet waar hij of zij het beste in is. Dus Knokker, het sterke paard, bouwt en sjouwt terwijl de slimme varkens Admiraal en Hagel heel belangrijke gesprekken voeren. Zonder De Mens is iedereen gelijk, toch?

Dan, opeens, verdwijnt Hagel. De Regels veranderen, zonder dat erover gestemd wordt. Waarom klinkt de muziek van de dieren steeds droeviger, ze zijn toch nog steeds eigen baas? En wie is dat onbekende schaap dat opeens verschijnt?

Zwijnenstal is een spannende, humoristische familievoorstelling met heel veel livemuziek. Over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.

Data en tijden

vrijdag 29 november 19.30 uur – 22.00 uur

zaterdag 30 november 19.30 uur – 22.00 uur

 


2019-11-29 19:30:00 2019-11-30 22:00:00 Europe/Amsterdam Ilse Warringa en Rop Verheijen Ilse Warringa en Rop Verheijen, Beursstraat 44, , Hengelo
Ari Vuijk - Trending Topics


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen