Evenementen
di.
26.
02

Ierse danslessen

Wanneer
dinsdag 26 februari, 19:30 tot 21:00

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Ierse danslessen

Op 26 februari starten bij Oyfo in Hengelo twee nieuwe korte cursussen Ierse dans van vier lessen. Docent is Koosje Schouten.

Deelnemers kunnen kennis maken met Celtic Ceili, de vrolijke groepsdansen die men in zowel in Ierland als Schotland graag danst. De bewegingen zijn eenvoudig en worden rustig opgebouwd dus iedereen kan het leren! Ook bieden we de korte cursus Stepdance. Stepdance is de indrukwekkende dansstijl die je in de grote shows ziet zoals Riverdance en Lord of the Dance.

Koosje Schouten

Koosje studeerde Folkloristische & Moderne Dans aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts en specialiseerde zich in Hongaarse dans bij het Honvéd Ensemble in Boedapest. De liefde voor de Ierse dans kwam toen zij Riverdance live zag! Zij was vastbesloten deze uitdagende dansstijl onder de knie te krijgen bij Wilmar Remmelts (CRN) en Eileen Plater (Coimisiun) in Manchester. Nu danst Koosje al jaren mee als danseres in de theatervoorstellingen van de Keltische Folkband Rapalje: ‘Celtic Fire’, ‘Celtic Nights’ en ‘Hearts of Steel’ – en heeft in Amerika en Canada opgetreden met het internationale folkloristische gezelschap ‘Les Sortiléges’ en met de Ierse show ‘The Magic of Ireland’.

Meer informatie over de cursus vind u op onderstaande link.

www.oyfo.nl/12795/cursussen/dans/korte-cursus-ierse-dans-celtic-ceili

2019-02-26 19:30:00 2019-02-26 21:00:00 Europe/Amsterdam Ierse danslessen Ierse danslessen, Industriestraat 9, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen