Evenementen
za.
26.
10

Horrorwood

Wanneer
zaterdag 26 oktober, 19:00 tot 23:00

Waar
Tuindorp ‘t Lansink
C.T. Storkstraat
7553 AS Hengelo

Horrorwood

Na twee jaar is het weer zover! Op 26 oktober is er een spooktocht door en voor buren in Tuindorp het Lansink. Na aanmelding en bevestiging kunnen stoere deelnemers vanaf 19:00 uur starten bij wijkcentrum om ruim twee kilometer te genieten van verschillende scènes in het thema Horrorwood. Op verschillende plaatsen in de wijk spelen groepen figuranten de griezeligste scènes uit, net als in de succesvolle editie 2017.

Deelnemen

Deelnemen aan deze tocht mag vanaf 12 jaar en kost 3 euro (inclusief 1 consumptie). Je kan je aanmelden op spooktochtlansink@gmail.com. Na aanmelding ontvang je informatie en een persoonlijke starttijd. Wil je ons evenement volgen op Facebook? Je vindt ons als spooktocht in Tuindorp `t Lansink. Ook deelnemers mogen zich verkleden tijdens deze spooktocht.Voor meer informatie kijk op Horrorwood.

Lampionwandeling

Ben je nog geen 12? Dan mag je een dag eerder meedoen aan de lampionwandeling die wijkcentrum `t Lansink op vrijdag 25 oktober organiseert als afsluiting van de vakantiespelen die op woensdag, donderdag en vrijdag plaatsvinden. Je vindt meer informatie over deze vakantiespelen met superwoensdag op Facebook; vakantiespelen t Lansink

 


2019-10-26 19:00:00 2019-10-26 23:00:00 Europe/Amsterdam Horrorwood Horrorwood, C.T. Storkstraat, , Hengelo
Horrorwood


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen