Evenementen
za.
06.
07

Hier/Daar/Vice Versa

Wanneer
zaterdag 6 juli
t/m zondag 18 augustus
13:00 tot 17:00

Waar
HeArtGallery
Drienerstraat 35
7551 HK Hengelo

Hier/Daar/Viceversa

“Hier / Daar / Viceversa” door Danielle Spoelman (NL) en Wiebke Bartsch (D) is een non-verbale teken-uitwisseling, een vertraagd onderzoek over de aspecten van hun eigen thuisland en het thuiszijn – over de grenzen heen door de gemeenschappelijke taal van de tekening.

Het Euregio taNDem-project is onderverdeeld in drie delen: Weekthema | De kunstenaars tekenen over hetzelfde thema. Dit thema wordt wekelijks afwisselend door Danielle of Wiebke bepaald. Beide tekenen voor zichzelf in hun eigen omgeving. Tekeningen ‘heen en weer’ | De kunstenaars maken gezamenlijke tekeningen over het thema ‘thuis’. Afwisselend start een van beide een tekening, stuurt deze op en de ander maakt de tekening af. Plaatswissel | De kunstenaars verwisselen van plaats. Ze tekenen de thuisplek.

De tentoonstelling loopt tot 18 augustus. Openingstijden: do t/m zo van 13.00 tot 17.00 uur

www.heartgallery.info

2019-07-06 13:00:00 2019-08-18 17:00:00 Europe/Amsterdam Hier/Daar/Vice Versa Hier/Daar/Vice Versa, Drienerstraat 35, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen