Evenementen
zo.
13.
01

Het Zandkasteel – Op de Piratenboot (2+)

Wanneer
zondag 13 januari, 11:00 tot 17:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het Zandkasteel – Op de Piratenboot (2+)

‘Piraatje spelen’ blijft hun favoriete spelletje. Als echte piraten gaan ze met een grote piratenboot op zoek naar de schat!
De voorstelling zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin televisieserie. Doe mee met de ‘Neuzenkriebeldans’ en laat zien hoe mooi je kunt dansen! Na het succes van de vorige shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar het theater. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen. Na de voorstelling kun je natuurlijk op de foto met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto.

Tickets en info

de voorstelling is Zondag 13 januari om 11:00 – 12:30 en 15:30 -17:00 voor meer info en kaartjes kun je kijken op de website.

www.schouwburghengelo.nl/theater/op-de-piratenboot-2-het-zandkasteel/13-01-2019-11-00

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen