Evenementen
za.
22.
12

Het meisje met de zwavelstokjes – Theaterschool Luna

Wanneer
zaterdag 22 december, 19:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Theaterschool Luna biedt jeugd en kinderen alles aan op het gebied van zang, dans en acteren. Schouwburg Hengelo biedt hen deze maand een podium met de klassieker ‘Het meisje met de zwavelstokjes’.

Er was eens een meisje met de naam Anne Zwavelstok. In het jaar 1900 woonde ze met haar ouders en oma in een klein dorpje. Ze hadden niet veel, maar ze hadden het goed.

Het is bijna Kerst. De kerstboom wordt versierd en de straten zijn gevuld met lichtjes. Maar wie loopt daar, zonder muts en op blote voeten? Het is Anne Zwavelstok, koud en hongerig. Wat is er met haar gebeurd?

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.

www.schouwburghengelo.nl/theater/het-meisje-met-de-zwavelstokjes-theaterschool-luna/22-12-2018-19-00

2018-12-22 19:00:00 2018-12-22 23:59:00 Europe/Amsterdam Het meisje met de zwavelstokjes – Theaterschool Luna Het meisje met de zwavelstokjes – Theaterschool Luna, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen