Evenementen
do.
05.
12

Het Luisterend Oor

Wanneer
donderdag 5 december, 11:00 tot 15:00

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Het Luisterend Oor

Wie iemand zoekt die luistert naar zijn verhaal kan vanaf donderdag 5 december terecht bij drie vrijwilligers van het ‘Het Luisterend Oor’ in Bibliotheek Hengelo. Dit trefpunt geeft tijd en aandacht en luistert echt naar jouw verhaal. Je kunt er je dagelijkse zorgen delen in een gesprek van mens tot mens.

Vertel jouw verhaal

Yvonne de Lizer is de oprichter van ‘Het Luisterend Oor’, ze legt uit: ’Mensen kunnen met ons praten over eenzaamheid, stress of het vastlopen in de bureaucratie. Maar we luisteren ook naar problemen op het werk, op school of in een relatie. Het maakt niet uit waar het over gaat. Ik ben coach en ik weet hoe belangrijk het is om je verhaal te kunnen vertellen. We nemen de tijd voor je zodat je weer lucht en ruimte krijgt om te ademen. En als je dat wilt, kunnen we ook meedenken over oplossingen die bij jou passen. Zo komen er weer lichtpuntjes in je dagelijks leven.’

Een trefpunt voor iedereen

‘Het Luisterend Oor’ is een trefpunt voor iedereen. Yvonne: ‘De drie mensen die luisteren, hebben veel ervaring in maatschappelijk werk of zijn zelf therapeut of coach. En alles wat je ons verteld is vertrouwelijk. Kom dus gerust eens langs. We zijn er voor je!’ Yvonne en haar collega’s zijn te vinden in het leescafé van de Bibliotheek. Elke week! Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhengelo.nl.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen