Evenementen
ma.
27.
05

Sollicitatiespreekuur

Wanneer
maandag 27 mei, 13:00 tot 14:00

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Sollicitatiespreekuur

Vanaf 2019 is elke maand het gratis sollicitatiespreekuur in Bibliotheek Hengelo. Iedereen die vragen heeft over solliciteren is welkom om die te stellen aan Sheena Kozijn. Zij zit elke 4e maandag van de maand van 13.00 – 14.00 uur klaar om vragen te beantwoorden en mensen te helpen met solliciteren.

Denk aan vragen over het samenstellen van sollicitatiebrieven of motivatiebrieven, het CV, het inrichten van je LinkedIn profiel en personal branding, maar ook aan het oefenen van een sollicitatiegesprek. Je vindt Sheena op de 2e etage in de publieksruimte.

Sollicitatieadviesbureau Carrièrezaken

Het Sollicitatiespreekuur is een samenwerking met Sheena Kozijn van Carrièrezaken. Carrièrezaken is een allround sollicitatieadviesbureau en zij geven persoonlijke adviezen op gebied van solliciteren en loopbaancoaching.

www.bibliotheekhengelo.nl/programma/1231-sollicitatiespreekuur

2019-05-27 13:00:00 2019-05-27 14:00:00 Europe/Amsterdam Sollicitatiespreekuur Sollicitatiespreekuur, Beursstraat 34, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen