Evenementen
di.
13.
03

Herinneringen aan WOII in Hengelo

Wanneer
dinsdag 13 maart, 14:00 tot 16:00

Waar
Museum Hengelo
Beekstraat 51
7551 DP Hengelo

Oald Hengel middag met onderwerp ‘Herinneringen aan Hengelo in WO II’

Museum Hengelo organiseert eenmaal per maand op een dinsdagmiddag een gezellige koffiemiddag. Daarvoor nodigen wij iedereen uit die onder het genot van een kop koffie even gezellig wil bijpraten.

Er zijn Hengeloërs die de oorlog hebben meegemaakt in Hengelo of verhalen uit eerste hand hebben gehoord. Zij worden uitgenodigd om die herinneringen in het museum te vertellen, en om die verhalen vast te leggen voor volgende generaties.
Ook personen die geïnteresseerd zijn in de verhalen en herinneringen aan Hengelo in de Tweede wereldoorlog worden uitgenodigd naar Museum Hengelo te komen.

Marinus van Rooy, bekende Oald Hengel kenner, zal zijn herinneringen voor ons ophalen. Dat doet hij onder meer aan de hand van foto’s en diverse objecten die in de Oorlogskamer van het museum te bezichtigen zijn. De spreker richt zich specifiek op gebeurtenissen die in Hengelo plaatsgevonden hebben.
Bovendien zal die middag een film vertoond worden om het geheugen van bezoekers te stimuleren.

http://museumhengelo.nl/agendaitem/oald-hengel-middag-herinneringen-aan-wo-ii-hengelo/


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen