Evenementen
za.
10.
02

Hengelose Gezinscarnavalsoptocht 2018

Wanneer
zaterdag 10 februari, 14:00 tot 16:00

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

De Hengelose Gezinscarnavalsoptocht

Praalwagens uit Hengelo met hierop characters, dansers en danseressen maar ook loopgroepen groot en klein, muziek en nog veel meer trekken door de binnenstad van Hengelo en zorgen voor een spetterende carnavalsoptocht. In de loop der jaren is de Hengelose Gezinscarnavalsoptocht uitgegroeid tot een echt Hengelo’ s evenement waar jong en oud aan mee doet.  Het unieke aan de Hengelose gezinscarnavalsoptocht is dat het een evenement is waar naast de carnavals- en optochtverenigingen diverse groepen aan mee doen bijvoorbeeld: scholen, scoutingverenigingen, politieke partijen, vriendengroepen, en stichtingen. We hopen dat u aan de hand van deze site geboeid zult raken van de Hengelose Gezinscarnavalsoptocht, zodat u dit spektakel met eigen ogen wilt komen aanschouwen.

De Hengelose gezinscarnavalsoptocht zal plaats vinden op zaterdag 10 februari. de start zal zijn rond 14.00 uur aan de Bankastraat.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen