Evenementen
za.
02.
03

Hengelose Gezinscarnavalsoptocht

Wanneer
zaterdag 2 maart, 14:00 tot 17:00

Waar
Binnenstad Hengelo

7551 Hengelo

Hengelose Gezinscarnavalsoptocht

De Hengelose Gezinscarnavalsoptocht wordt dit jaar voor de 42ste keer gehouden in de binnenstad van Hengelo.

Praalwagens uit Hengelo met hierop characters, dansers en danseressen maar ook loopgroepen groot en klein, muziek en nog veel meer trekken door de binnenstad van Hengelo en zorgen voor een spetterende carnavalsoptocht.

De diverse loopgroepen en praalwagens die deelnemen aan de Gezinscarnavalsoptocht verwerken diverse (actuele) thema’s in hun creaties. De praalwagens halen wel lengtes van 15 meter en tot maar liefst max. 8 meter hoog. Natuurlijk zal er ook veel muziek aanwezig zijn, o.a. dweilorkesten, fanfares, drumbands en nog veel meer.

Route

1. 📍Mitchamplein
2. Deldenerstraat
3. Thiemsbrug
4. Oldenzaalsestraat
5. Oude Molenweg
6. Wolter ten Catestraat
7. Rechtsaf Enschedesestraat
8. Linksaf Brinkstraat
9. Markt
10. Marskant naar de finish bij het politiebureau.

www.carnavalhengelo.nl

2019-03-02 14:00:00 2019-03-02 17:00:00 Europe/Amsterdam Hengelose Gezinscarnavalsoptocht Hengelose Gezinscarnavalsoptocht, , , Hengelo
Hengelose Gezinscarnavalsoptocht | Wij zijn Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen