Evenementen
wo.
19.
02

Hendrik Groen – Zolang er leven is

Wanneer
woensdag 19 februari, 20:00 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Hendrik Groen – Zolang er leven is

De knuffelbejaarde van Nederland is terug in het theater. Met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering wisselen elkaar af, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Met dezelfde acteurs als de vorige ‘Hendrik Groen’-voorstelling – dus met Beau Schneider als Hendrik Groen! Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2020-02-19 20:00:00 2020-02-19 22:30:00 Europe/Amsterdam Hendrik Groen – Zolang er leven is Hendrik Groen – Zolang er leven is, Beursstraat 44, , Hengelo
Hendrik Groen - Zolang er leven is


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen