Evenementen
vr.
23.
08

Heerlijk Hengelo

Wanneer
vrijdag 23 augustus
t/m zondag 25 augustus

Waar
Burgemeester Jansenplein
Burgemeester Jansenplein 1
7551 EC Hengelo

Hengelo, culinair hart van Twente

Welkom bij Heerlijk Hengelo! Hét culinaire proefevenement van Hengelo en dit jaar de 6e editie. Restaurants presenteren hun menukaarten middels klein gerechtjes tijdens een evenement met meer dan 10.000 bezoekers. Op het HeerlijkPlein genieten de gasten van eten en drinken. De gerechten betaalt u met HH’s, de betaaleenheid tijdens drie dagen eetplezier. Hengelo verzamelt zich massaal op het event en ontmoet elkaar op informele wijze.

 

www.heerlijkhengelo.nl

2019-08-23 00:00:00 2019-08-25 23:59:59 Europe/Amsterdam Heerlijk Hengelo Heerlijk Hengelo, Burgemeester Jansenplein 1, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen