Evenementen
wo.
09.
05

Haunted Hengelo

Wanneer
woensdag 9 mei
t/m zondag 20 mei

Waar
Schouwburgplein
Schouwburgplein 9
7551 DE Hengelo

Haunted Hengelo

Opening is op woensdag 10 mei om 16:00 uur en tot en met zondag 20 mei wordt op het Schouwburgplein en Stationsplein de kunst en technologie expositie ‘Haunted Hengelo’ gehouden. De fysieke wereld wordt steeds meer vermengd met de digitale wereld, deze smartcity wordt het nieuwe stedelijk concept voor steeds meer steden. Je privacy loopt van de offline wereld de online wereld in en visa versa. Het publiek wordt gedurende de 10 dagen op meerdere verrassende manieren geconfronteerd met kunstprojecten over digitale technologieën, sensors, slimme apparatuur en camera’s in de openbare ruimte.

Op de expositie Haunted Hengelo zijn diverse kunstwerken te zien uit Nederland en het buitenland. We presenteren een mix van lokaal, nationaal en internationaal werk. Met werk van oa:
– Sabrina Verhagen
– Rezone
– ONL architects
– Air Design Studio
– Monobanda & DUS architects
– Dries Depoorter
– Teun Verkerk
– Pan studio

Openingstijden:

Opening woensdag 9 mei 19.00 uur
Donderdag, vrijdag, zaterdag 9:00 – 21:00 uur
Maandag, dinsdag, woensdag, zondag 9:00 – 17:00 uur
Debat zaterdag 19 mei 20:00 – 22:00 uur

Meer info over het project: www.rezone.eu

 

www.rezone.eu

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen