Evenementen
za.
14.
09

Hardloopcursus

Wanneer
zaterdag 14 september
t/m zondag 1 december
09:30 tot 10:45

Waar
NonStop Running
Bevrijderslaantje 1
7551 KV Hengelo

Let’s Run Hardloopcursus

Op zaterdag 14 september zal door hardloopspecialist NonStop Running weer gestart worden met een serie Let’s RUN hardloopclinics voor beginnende hardlopers.

Inspirerende trainingen

De clinics zijn bedoeld voor iedereen die met hardlopen wil beginnen of opnieuw wil beginnen en daarbij op weg geholpen wil worden. De cursus bestaat uit 12 groepstrainingen op de zaterdagochtend van 09.30 tot ca. 11.00 uur. Het zijn inspirerende trainingen onder begeleiding van enthousiaste en ervaren trainers die de lopers weten te motiveren.

Conditie opbouwen

Let’s RUN laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar juist leuk, ontspannen en gezond. Belangrijk aspect daarbij is dat de hardloopconditie rustig en geleidelijk wordt opgebouwd. Tijdens de trainingen leren de deelnemers alles over de juiste loophouding, looptechniek en ademhaling. In welke tijd jij de 5 km straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. Als hardloopspeciaalzaak wil NonStop Running met Let’s Run hardloopclinics jouw inspirator zijn om ook na de trainingen lekker te blijven hardlopen. Met Let’s Run laten we zien dat hardlopen echt fun is en daarom beslist ook iets voor jou! De kosten voor de cursus bedragen € 65,-. Dit is inclusief professionele begeleiding door een gediplomeerd hardlooptrainer, een drankje na afloop, trainingsschema voor het opbouwen van het hardlopen, startbewijs voor de 5 km eindloop: “De Snertloop” in De Lutte op zondag 1 december en een kortingsbon voor hardloopschoenen inclusief een gratis hardloopanalyse en een functioneel hardloopshirt t.w.v. €25.

Meld je aan

De trainingen starten en eindigen in de winkel van NonStop Running Hengelo. Aanmelden voor Let’s RUN kan in de winkel aan het Bevrijderslaantje 1 te Hengelo of via de website  www.nonstoprunning.nl.


2019-09-14 09:30:00 2019-12-01 10:45:00 Europe/Amsterdam Hardloopcursus Hardloopcursus, Bevrijderslaantje 1, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen