Evenementen
wo.
13.
02

Happy Wax Day!

Wanneer
woensdag 13 februari

Waar
n.v.t.

Happy Wax Day!

Het is vandaag Happy Wax Day bij Beauty Hengelo; alles draait om het waxen. Lekker verzorgd en “kaal” voor Valentijnsdag.
Wil je van dat vervelende gezichtshaar af of gewoon een keer twee weken lang niet je benen of oksels hoeven scheren? Of wat dacht je van een Brazilian Wax? Jij mag het zeggen.

Tijdens Happy Wax Day kun je onder genot van champagne en heerlijke chocolaatjes je laten waxen. Chocolade stimuleert de lichaamseigen stof endorfine. Endorfine staat er om bekend dat het je een gelukzalig gevoel geeft, pijn verzacht en stress verminderd. Dus chocola eten tijdens het waxen is een aanrader … want niemand zal ooit zeggen dat waxen pijnvrij is!

De eerste keer? Maar wel benieuwd hoe het is? Geen probleem. Bij Marinde van Beauty Hengelo voel je, je snel op je gemak. Van het waxen van de wenkbrauwen of bovenlip tot het ontharen van de benen. Geen schaamte, niks is raar, alles kan. Je mag natuurlijk ook iemand meenemen die je hand vasthoudt en je chocola voert.

Bel Marinde voor een afspraak 0619965008 (vol=vol)
Beauty Hengelo
Steenbokstraat 48 in Hengelo

Zie de website van Beauty Hengelo voor de prijslijst van de waxbehandelingen en verder informatie.

www.beautyhengelo.nl

Salon Beauty Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen