Evenementen
za.
15.
12

Hadewych Minis – Minis Plus

Wanneer
zaterdag 15 december, 20:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In ‘Minis Plus’ combineert Hadewych Minis voor het eerst het zingen, dansen en acteren in een solovoorstelling. Een droom die uitkomt.

Actrice en zangeres Hadewych Minis laat een extended version van zichzelf zien: ‘Minis Plus’; al haar kanten en al haar kunnen komen samen. Van cabaret tot flamenco, van moederschap tot midlifecrisis, ze deelt haar originele zoektocht en creativiteit in alle oprechtheid en gekheid.

‘een krachtige choreografie bij de #MeToo-toespraak van Oprah Winfrey’ **** (NRC Handelsblad).
‘Met stoere zang en dans en korte anekdotes schetst ze (mooi ondersteund door muzikant Jan van Eerd) een niet-stereotype beeld van een krachtige, geëmancipeerde vrouw.’ **** (Trouw).
‘Strakke performance’ (Parool)
‘Muzikale performance die enorm verrast, ontroert en energie geeft’ **** (Telegraaf)

www.schouwburghengelo.nl/theater/minis-plus-hadewych-minis/15-12-2018-20-30

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen