Evenementen
zo.
08.
12

Grootkoor Twente & Karin Bloemen

Wanneer
zondag 8 december, 14:30 tot 17:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Grootkoor Twente & Karin Bloemen – Kerstconcert

Grootkoor Twente geeft een feestelijk en sfeervol kerstconcert met niemand minder dan Karin Bloemen! De Nederlandse cabaretière en zangeres staat bekend als La Bloemen en wordt wel onze grootste diva genoemd. Met haar prachtige stem en expressieve mimiek krijgt zij iedere zaal aan haar voeten. Grootkoor Twente is een nieuw projectkoor onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. In een afwisselend programma kunt u genieten van de mooiste Christmas Carols en bekendste kerstliederen. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-12-08 14:30:00 2019-12-08 17:00:00 Europe/Amsterdam Grootkoor Twente & Karin Bloemen Grootkoor Twente & Karin Bloemen, Beursstraat 44, , Hengelo
Grootkoor Twente & Karin Bloemen


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen