Evenementen
wo.
22.
01

Gerrit Welberg over genealogie

Wanneer
woensdag 22 januari, 20:00 tot 22:00

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Prikkels met Gerrit Welberg over genealogie

Woensdag 22 januari om 20.00 uur gaan we weer beginnen met Prikkels. Deze keer is Gerrit Welberg onze gastspreker. Gerrit komt vertellen over genealogie, oftewel stamboomonderzoek. Door verhalen van zijn familie raakte Gerrit zeer geïnteresseerd in zijn familiegeschiedenis en afkomst. Wie wil nu niet weten wat zijn of haar oorsprong is? Gerrit dook de archieven in en pluisde heel zijn stamboom uit wat zelfs resulteerde in het boek over zijn familie ‘Van Faebeler tot Welberg en Kamphuis’.
Bij Prikkels gaat Gerrit vertellen over de betekenis en het doel van genealogie. Hoe ga je te werk als je je stamboom wilt uitzoeken? Welke bronnen kun je raadplegen? Welke computerprogramma’s kunnen je helpen? Er is aandacht voor bijzondere documenten, foto’s en omstandigheden. Dus heb je altijd al willen weten hoe je je eigen stamboom kunt onderzoeken, kom dan luisteren naar Gerrit Welberg bij Prikkels in de Cactus.

Zoals altijd is de toegang gratis (consumpties voor eigen rekening) Maar de organisatie van Prikkels is erg blij met een vrijwillige bijdrage voor onze onkosten, zodat wij kunnen blijven doorgaan met het organiseren van deze avonden. Kijk voor meer informatie op decactus.nl.

Wat: Prikkels: gastspreker Gerrit Welberg over genealogie
Wanneer: Woensdag 22 januari om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Waar: Café de Cactus, Pastoriestraat 37 in Hengelo


2020-01-22 20:00:00 2020-01-22 22:00:00 Europe/Amsterdam Gerrit Welberg over genealogie Gerrit Welberg over genealogie, Pastoriestraat 37, , Hengelo
Gerrit Welberg over genealogie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen